Privacy policy

Privacy policy De Oude Kijk
De Oude Kijk respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor
dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik je
gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het
overige zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming.
De Oude Kijk gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te
leveren:
• Als je een reservering maakt heb ik je naam en e-mailadres en nodig om je boeking
te bevestigen.
• Voor een eventuele nieuwsbrief dien je jezelf altijd aan te melden en toestemming te
geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt je voornaam
en e-mailadres gevraagd. Heb je jezelf aangemeld voor het de nieuwsbrief dan
ontvang je maximaal 12 keer nieuwsbrief met daarin informatie over ons restaurant.
• Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die ik krijg van bezoekers
helpen mij om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback kun je
geven door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op regelmatige basis
houd ik ook een enquête om feedback te verzamelen. Hiervoor deel ik een link in
het bestelproces. Het delen van feedback in de enquête is anoniem en hiervoor
zullen dus geen gegevens worden verzameld.
• Als je reageert op een actie of prijsvraag, vraag ik je naam en e-mailadres. Deze
gegevens heb ik nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te
maken en de respons op de marketingacties te meten. Ook heb ik voor het
versturen van de prijzen aan de winnaars of eventuele actieproducten de
adresgegevens nodig.
• Voor het adverteren op Facebook en Instagram maak ik gebruik van de gegevens
(land, geslacht, leeftijd) die over jou bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze
gegevens helpen mij om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie mijn
diensten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou
als persoon.
Samenwerking met derde partijen
De Oude Kijk werkt samen met de volgende partijen:
• De Rabobank ontvangt je naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling.
Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens
verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van de Rabobank voor meer informatie.
• Transip is de host van deze website. Alle gegevens die je via mijn website ter
beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van Transip. Transip heeft de
benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de
verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan
derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
Daarnaast gebruikt De Oude Kijk cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de
website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een
bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies
maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.
Cookies
Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer
wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.
De verschillende typen cookies
Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.
Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden
ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden.
Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en
gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de
instellingen van je browser. Hieronder vallen functionele cookies.
Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de
website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk
aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch
verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media
cookies en marketing cookies.
Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?
Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:
Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder
deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.
Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen
van cookies.
Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt
gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.
Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt
gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.
Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media
pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal
zelf afkomstig is.
Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor
gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een
juiste werking.
Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?
Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer
informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de
instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.
De Oude Kijk verkoopt je gegevens niet
De Oude Kijk zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze
uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je
bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid
van je gegevens te respecteren.
Bewaren van persoonlijke gegevens
Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling, actie of prijsvraag
worden maximaal 1 jaar bewaard. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven
deze gegevens bewaard tot je jezelf afmeldt voor de nieuwsbrief.
Jouw gegevens inzien
Je hebt altijd het recht om de door De Oude Kijk opgeslagen persoonlijke gegevens op te
vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken
tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.
Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je
jezelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief staat ook een link om
je persoonlijke gegevens na te kijken en te corrigeren.
Autoriteit Persoonsgegevens
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de
privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door De
Oude Kijk en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit
Persoonsgegevens.
Datalek melding
Per 1 januari 2016 ben ik, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij
de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is
van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit
de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of
onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval
van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel
van een e-mail.
Contactgegevens
De Oude Kijk
Oude kijk in't Jatstraat 47
9712 EC Groningen
Voor vragen, opmerkingen of andere zaken ben ik telefonisch bereikbaar van maandag tot
en met zondag van 17:00 tot en met 22:00 via (+31) 50 – 311 69 51. Buiten deze tijden en
niet-telefonisch contact ben ik ook bereikbaar via: info@deoudekijk.
 

© 2020 Grandcafé de Oude Kijk. Gerealiseerd door